ESPECTACLES

el viatge d´ulisses

ulissesfoto.jpg

l´aviador i el principet

Laviadorfoto.jpg

Sinopsi: Un Ulisses desorientat, va recordant certs episodis que ha viscut en el seu intent de tornar a Ítaca, la seua terra. L´enfrontament amb Polifem, la trobada amb les sirenes, amb la bruixa Circe...entre els records viscuts reflexiona sobre l´amor, la mort, l´amistat i les qüestions importants que plenen la vida.  

 

El viatge d´Ulisses és una adaptació lliure de La Odissea d´Homer. 

És un espectacle on el treball actoral es reforça amb el llenguatge audiovisual i musical, i on es barregen tècniques de teatre d´ombres i titelles. 

 

Espectacle per a tots les públics. 

Durada: 50 minuts. 

Sinopsi:

Un pilot té un accident amb el seu avió i cau en mig del desert. De sobte es troba  amb un misteriòs xiquet que li parla del seu planeta, d´una rosa i d´una rabosa, que li evocaran els sentiments claus de la vida. 

Es tracta d´una adaptació lliure del famós   llibre "El Principet" d´Antoine de Saint-Exupèry.

 

 

Espectacle per tots els públics on un actor conviu amb diversos titelles.  

Durada: 45 minuts. 

L´arbre a l´ombra

les aventures de gulli, laila i robin

Sinopsi: Robin i Gulli, dos joves campions d´esgrima, viatgen  per tal de participar en un campionat i conquerir la prestigiosa Espasa Samurai. Acompanyats per la seua amiga Laila emprenen un viatge inesperat. L´avió pateix un accident i apareixen en una illa habitada per éssers fantàstics. Però, què passa quan volem imposar la nostra cultura i meynspreem els que són diferents?

L´espectacle és una defensa del món de la imaginació, del respecte a la diferència i del valor de la cooperació i del treball en equip. .

 

Espectacle per a tots les públics que combina el treball actoral amb els titelles.

Durada: 50 minuts.